ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 € - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: +302103639281
Επιλογή σελίδας

Ο 30χρονος σχεδιαστής Jeffrey Charles είναι αυτός που αναγνωρίζεται από τον Dazed ως ο ηγέτης της "επόμενης γενιάς των παιδιών του Λονδίνου". Η μάρκα ρούχων είναι η Loverboy και απευθύνεται στην αγγλική σκηνή των clubs, απ' όπου προέρχεται η έρευνά του για τη συλλογή του, μεταξύ φίλων και συνεργατών -καλλιτεχνών, ερμηνευτών, μουσικών, queens και ποιητών- συνεισφέροντας στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με τον σκηνοθέτη Jack Appleyard για τη δημιουργική καθοδήγηση των παραστάσεών του.

Ο Louise Wilson ήταν ο μέντοράς του, ο ίδιος καθηγητής του Alexander Mac Queen, (ο σχεδιαστής με τον οποίο συγκρίνεται πιο συχνά) ο οποίος ήταν σκληρός μαζί του και συχνά ανέφερε ότι τα ρούχα του ήταν χωρίς νόημα, αφυπνίζοντάς τον να βρει την ταυτότητά του ως σχεδιαστής, και πέτυχε.

Όντας φοιτητής στο Σχέδιο Μόδας στην Central Saint Martin’s, κλήθηκε να κάνει το πάρτι γενεθλίων του στο τελετουργικό ανατολικό Λονδίνο VF Dalston (υφάσματα Vogue). Η εκδήλωση συζητήθηκε στο Λονδίνο και έτσι, η συλλογή LOVERBOY στήθηκε για να χρηματοδοτήσει τη διάλεξη του MA στην Central Saint Martin’s.

Μετά την πρακτική του στο ατελιέ του Christian Dior, συνέχισε τη δουλειά του με τη lulu Kennedy MBE. Παρουσίασε ένα μέρος του Man Fashion East σε συνεργασία με το Topman για τρεις σεζόν.

Όταν παρουσίασε την πρώτη του συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ήταν πρόσωπο φρέσκο και αμφιλεγόμενο, που τον καθιέρωσε αμέσως ως ένα από τα πιο συναρπαστικά στο χώρο των ανδρικών ρούχων, συνδυάζοντας το χιούμορ με τη μόδα υψηλής ραπτικής και τη ριζοσπαστική δημιουργικότητα με την τεχνική τελειότητα. Η ικανότητα του Jeffrey να μεσολαβεί ανάμεσα στην τέχνη και το εμπόριο, κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους πιο διάσημους διανοητές του κόσμου, όπως η Comme des Garcons και η Vivienne Westwood.

Πέτυχε επίσης να είναι ένας συντάκτης μόδας για το LOVE περιλαμβάνοντας μια δημιουργική ιστορία της Vivien Westwood για την Another man ρετροσπεκτίβα στο Maison Magriela (σε συνεργασία με τον John Galliano) για το LOVE και άρθρο για το  Buffalo Zine και το CANDY. Παράλληλα με την άλλη δουλειά του, ο Jeffry δημιουργεί επίσης εικονογράφηση μόδας.

Ο Charles Jeffry είναι ένας δημιουργικός κυκλώνας. Εικονογράφηση, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά εμπνέουν τις συλλογές του και για το λόγο αυτό η γκαλερί NOW έχει αφιερώσει μια ολόκληρη παρουσίαση για τα καλλιτεχνικά έργα του Jeffry.

Η παρουσία της φίρμας στα ράφια παγκοσμίως φαίνεται να προμηνύει την άνοδο του Jeffrey στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μόδας.